Renske Bach Bloesem - Eerste hulp bij op reis

Bach Bloesem - Eerste hulp bij op reis

Renske Bach Bloesem - Vriendelijkheid

Bach Bloesem - Vriendelijkheid

Bach Bloesem - Moed

  • Moed: voor schuchtere, angstige en schrikachtige honden, die daardoor last van blaas en/of nieren hebben
  • Met Bach Bloesem
  • Glutenvrij & hypoallergeen
€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RBBMO

Renske Bach Bloesem - Moed

Moed, voor schuchtere, angstige en schrikachtige honden, die daardoor last van blaas en/of nieren hebben. Ze verstijven en bibberen, zijn star, stug en “zien spoken”. Deze gezonde beloningen zijn verrijkt met bloesemextracten. De bloesems zijn in het wild, met de hand geplukt uit het Alpenvoorland en geproduceerd volgens de traditionele zonne-methode van Dr. Bach. In te zetten bij problemen met het karakter.

In deze beloning is gebruik gemaakt van de volgende extracten:

  • Aspen: Draagt bij aan optimisme en vertrouwen om het onbekende tegemoet te treden. Speciaal geschikt voor angstige en schrikachtige honden die kunnen trillen tot bijten van angst (verstoppen). Ook voor dieren die heftig dromen. 
  • Cherry Plum: Draagt bij aan balans en gelijkmoedigheid ondanks extreme stress. De nerveuze hond, voelt zich geleid en beschermd. Beschermt de blaas en nieren bij onderdrukte angst. 
  • Rock Rose: De Rock-Rose-toestand treedt slechts kort en bij wijze van uitzondering op, bijvoorbeeld na een ongeval, shock of zware mishandeling. Kan voorkomen bij extreme angst, schrikken of paniek. Het dier is verlamd door angst of stormt in paniek weg. Rock Rose zorgt voor boven zichzelf uitstijgende moed, innerlijke rust en kalmte in het aangezicht van grote uitdagingen. 
  • Mimulus: Voor schuwe en bange dieren met een gebrek aan zelfvertrouwen. Deze dieren zijn bang voor concrete situaties, dingen of mensen. Mimulus geeft moed en optimisme in het aangezicht van de uitdagingen van het leven.

Samenstelling

Gierstmeel, kippenlever (vers, 25%), aardappelvlokken, aardappelmeel, verse wortels (6%), gist, verrijkt met Bachbloesemextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 15%, ruw vet 5%, ruwe celstof 4%, ruwe as 4%.

Meer informatie
Voor wie Alle huisdieren
Leeftijd Alle rassen en leeftijden
Inhoud 150 gram
Graanvrij? Bevat granen
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bach Bloesem - Moed