Renske's Spaaractie

Spaar voor korting op voeding bij Renske Natuurlijke Diervoeding. Op bijna ieder product ontdek je de punten. Afhankelijk van het product varieert dit van een half punt tot maximaal achtenveertig punten. Honderd punten gespaard? Dan heb je een volle kaart, die goed is voor maar liefst €7,50 euro korting. Spaarkaarten zijn onbeperkt geldig.

Klik op de spaarkaart rechts om deze te downloaden. -->

Volle spaarkaart

Heb jij in totaal honderd punten gespaard? Goed nieuws! Dan is je spaarkaart vol. Hoe je tot honderd komt, maakt niet uit. Dat kunnen drie coupons van dertig zijn, gecombineerd met twintig halfjes. Of bijvoorbeeld honderd losse één punt-coupons. Zolang je maar honderd punten totaal hebt of een veelvoud daarvan. Spaarkaarten die minder dan honderd punten bevatten, kunnen niet worden ingenomen. Je kunt zoveel volle spaarkaarten inwisselen als je wilt. 

Kaarten inwisselen

Volle kaarten kun je op drie manieren inwisselen:

  1. Vraag ernaar in de dierenspeciaalzaak waar jij jouw Renske Voeding koopt! Bij veel dierenspeciaalzaken kun je de volle spaarkaarten inleveren en direct gebruik maken van de korting. Is de dierenspeciaalzaak waar jij koopt nog niet op de hoogte van de Renske Spaaractie? Zij kunnen gerust contact met ons opnemen. 
  2. Per (aangetekende) post verzenden naar Renske Natural Petfood B.V. – Beerseweg 34a – 5431 LC Cuijk.
  3. Op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur bij ons op kantoor aan de Beerseweg 34a in Cuijk. 

Aangetekende post

Je kaarten per post inwisselen? Dat is mogelijk, maar jij bent zelfverantwoordelijk voor de verzending. Helaas gebeurt het wel eens dat kaarten niet bij ons aankomen. Daarvoor kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld. Wil je zekerheid? Stuur dan de volle spaarkaarten aangetekend naar ons. Hebben wij ze goed ontvangen, dan sturen wij een kortingscode naar het e-mailadres dat jij hebt opgegeven.

€7,50 Korting

Een volle spaarkaart vertegenwoordigt een waarde van €7,50. Korting die meteen wordt verrekend als je nieuwe Renske-producten koopt bij ons op locatie of in de dierenwinkel.

Online gebruiken

Online kun je gebruik maken van de kortingscode door hem in te voeren bij de winkelwagen in Renske's Webwinkel. Wanneer je de ontvangen code invoert, wordt de korting automatisch verwerkt. De verzendkosten worden ook op €0,00 gezet. De code werkt vanaf een minimaal bestelbedrag van €7,50. Het is niet mogelijk een gedeelte van de korting te gebruiken of de code in te wisselen voor contant geld.

PetSecur

Lever jouw Renske spaarkaart in bij de huisdierenverzekeraar PetSecur en krijg €7,50 korting op je premie! Ben je nog geen klant bij PetSecur, dan krijg je  €15,- korting op je eerste premie. PetSecur heeft de meest uitgebreide hondenverzekering en kattenverzekering van Nederland. Stuur je volle spaarkaart op naar:

OWM PetSecur
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum