Verzenden & retourneren

Verzenden & Retourneren

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 per bestelling voor levering ma-za. 

POSTNL

Wij versturen onze pakketten via PostNL.
Tijdens het bestelproces kun je zelf de geweste leverdag en levertijd selecteren.
Je kunt er ook voor kiezen het pakket op een afhaalpunt te laten bezorgen.

Naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 7,95, voor alle overige landen wordt automatisch de prijs die op dat moment van toepassing is ingevuld.

Verzending zal geschieden direct nadat wij het orderbedrag ontvangen hebben.
Jouw bestelling zal na betaling binnen 1 tot 5 werkdagen worden bezorgd (Weekenden en feestdagen niet meegetelt).

Indien je hier je prijs opstelt kunnen wij het pakketnummer doorgeven zodat je zelf online de status van het verzonden pakket kunt volgen.

Retourneren

Iedere consument die een online aankoop doet heeft volgend de wet "Kopen op afstand" het recht om het bestelde product zonder opgaaf van reden in originele verpakking en staat terug te sturen.
Bij Renske Natuurlijke Diervoeding is dat natuurlijk niet anders.
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen.
Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren.

Ik wil een artikel terug sturen, wat nu?

Meld een retour altijd van te voren aan.
Dit kun je doen door dit formulier in te vullen en naar ons te mailen.
Het formulier kun je mailen naar: info@renske.com

Wanneer je een pakket of artikel retour wil sturen hanteert Renske Natuurlijke Diervoeding de volgende richtlijnen:

Retourtermijn en voorwaarden
De afnemer heeft gedurende 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. De afnemer dient de ontbinding schriftelijk of per e-mail kenbaar te maken aan Renske Natuurlijke Diervoeding. In geval van ontbinding dient het artikel onmiddelijk en verantwoord (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) en volgens onze instructies aan Renske Natuurlijke Diervoeding te worden geretourneerd. Na het verstrijken van voornoemde termijn is het niet meer mogelijk om de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden en wordt de afnemer geacht de producten en/of diensten te hebben geaccepteerd. De volgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing om gebruik te kunnen maken van het recht van retour:

Het product moet in nieuwstaat, d.w.z. onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking retour gestuurd worden.
Het recht van retour is niet van toepassing op aangebroken cosmetische producten.
De originele factuur dient te worden meegestuurd.

Kosten retourzending
De kosten van terugzending van een product zijn voor rekening van de afnemer. Bij retourzendingen door de afnemer aan het adres van Renske Natuurlijke Diervoeding berust het risico van beschadiging en/of vermissing van producten tot het moment van aflevering bij de afnemer. Derhalve wordt je geadviseerd het retourpakket aangetekend te versturen. Retourzendingen die niet voldoende zijn gefrankeerd worden ten alle tijden geweigerd.

Bevestiging retourontvangst
Na binnenkomst van de retourzending ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging dat Renske Natuurlijke Diervoeding het pakket heeft ontvangen.

Inspectie van retourontvangst
Na binnenkomst van de retourzending wordt het bestelde product geinspecteerd. Is deze incompleet, gebruikt, beschadigd of niet meer als 'nieuw' opnieuw te verkopen, dan behoudt Renske Natuurlijke Diervoeding het recht het pakket franco naar je te retourneren of je een schikkingsvoorstel te doen over de hoogte van het bedrag dat wij aan jou kunnen terugbetalen. Renske Natuurlijke Diervoeding behoudt het recht het pakket te weigeren en franco naar je te retourneren.

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering
Het bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van de retour worden teruggestort op dezelfde rekening als waarvan de order betaald is.
We kunnen je daarvoor wel verzoeken een bewijs te overhandigen van verzending.