Golddust Heal 4 – Lever & Gal

Golddust Heal 4 – Lever & Gal

Golddust Heal 6 – Rust

Golddust Heal 6 – Rust

Golddust Heal 5 – Darmen

100% natuurlijk

Golddust Heal – Darmen bevat een overvloed aan natuurlijke aanwezige vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en vezels. Het is de rijkste bron aan omega-3 vetzuren en plantaardige lignanen. Met een toevoeging van de werkzame kruiden tormentil, zomereik en indiase wierook. Daarnaast bevat deze variant pre- en probiotica in de vorm van fructo-oligosacchariden (FOS) en lactospore.
Golddust Heal is een 100% natuurlijke lijn voedingssupplementen speciaal voor honden en katten. De Supplementen zijn allen ‘Energetisch Volmaakt’ wat betekent dat de ingrediënten zijn afgestemd op het energetische veld van jouw dier waardoor het product beter zijn werk kan doen.

€ 27,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
GH5

€ 27.5

250 gram

Selecteer hierboven een van de opties.

Omega-3 uit lijnzaad

Nummer 5 bestaat voor een groot gedeelte uit pure lijnzaad. Ons lijnzaad komt uit Canada waar het 22 zonuren per dag krijgt. Hierdoor bevat het een extreem hoog gehalte aan antioxidanten en lignanen (fyto-oestrogeen) wat de hormoonhuishouding optimaliseert. Bovendien is onze Golddust rijk aan Omega-3. Omega-3 vetzuren zijn van belang voor de algehele gezondheid, heeft een ontstekingsremmende werking, en bevordert het immuunsysteem en hormoonhuishouding. Lees hier meer over de kracht van omega-3.

 • 100% natuurlijk
 • 99,9% pure lijnzaad
 • Bevat pré- en probiotica in de vorm van FOS en lactospore
 • Verrijkt met Tormentil extract, Indiase wierook extract, Zomereik en Gember extract
 • Hoog in omega-3 vetzuren
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Geschikt voor hond en kat
 • Verkrijgbaar in 250g en 500g

Pré en probiotica

Het supplement Golddust Heal 5. Darmen bevat zowel prebiotica als probiotica. De probiotica in de Golddust Heal 5. Darmen is afkomstig van melkzuurbacteriën, ook wel lactospore genoemd. Deze goede bacteriën komen in de darmen terecht en worden daar actief. De prebiotica in de vorm van fructo-oligosaccharides (FOS) zijn de voedingsvezels voor de probiotica. De FOS wordt opgenomen door de lactospore en zorgt ervoor dat deze goede bacteriën kunnen groeien en de darmflora weer perfect in balans komt. Dit versterkt het immuunsysteem, helpt ontlasting weer dikker te maken en een natuurlijke stoelgang te krijgen.

Golddust Heal - 5 Darmen

Door de toevoeging van FOS, lactospore, tormentil, zomereik, Indiase wierook en gember kun je 5. Darmen inzetten om de darmflora en daarmee een natuurlijke en regelmatige ontlasting te bevorderen.

 • Goed voor de darmwerking
 • Bevordert een normale stoelgang
 • Ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering
 • Goed voor de darmflora
 • Ondersteunt een natuurlijke/regelmatige ontlasting/stoelgang
 • Helpt de darmflora te versterken
 • Goed voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen

Productsamenstelling

Samenstelling 

Per 100g: Lijnzaad (Biologisch, Stabilized, Ground, Fortified, Human-Grade, 99,9% pure) (Omega-3 22,81 g/100g, Omega-6 5,9 g/100g) (89,30%), Tormentil extr. (3,51%), Fructo-oligosacchariden (2,63%), Lactospore (1,75%), Zomereik (1,32%), Indiase wierook extr. (1,05%), Gember extr. (0,44%)

Analytische toevoegingsmiddelen

Per 100g: koolhydraten 28g, Ruw eiwit 17g, Ruw vet 38g, Verzadigde vetzuren 1g, Meervoudig onverzadigd 22g, Enkelvoudig onverzadigd 3g, Vezels 27g

597 kcal per 100 gram.

Gebruiksaanwijzing

Meng de voorgeschreven hoeveelheid Golddust Heal door de voeding van de hond of kat. Begin de eerste week met de halve dosering. Houdt u daarna aan de aanbevolen dosering. Indien nodig kunt u de dosering verdubbelen. Golddust Heal na opening koel en droog bewaren.

De Golddust Heal is volledig veilig te geven aan puppy’s, kittens, drachtige en lacterende teven en poezen. Dosering blijft op gewicht.

Heeft een hond of kat problemen die onder meerdere varianten vallen? Dan kan de Golddust eenvoudig gecombineerd worden. Het advies is om de hoeveelheid per variant te halveren.

De Golddust kan en mag langdurig gegeven worden. Een pauze inlassen is niet nodig. Maar kijk naar de behoefte van het dier. Als de pot leeg is (of na bijv. 4 weken), kijk naar het dier en beoordeel of doorgaan op dat moment nodig is. Sommige indicaties kunnen al binnen een dag verbetering geven, sommige hebben een langere periode nodig. Vaak staat dit gelijk aan het probleem: is het acuut of is het iets wat al langer aan het sluimeren is (soms zonder dat je het door hebt).

Hoeveelheid per dag

De aanbevolen optimale hoeveelheid per dag is:

Zeer kleine huisdieren <2 kg 0,5 maatschepje per dag
Kleine huisdieren 2-5 kg 1 maatschepje per dag
Middelgrote huisdieren 5-15 kg 1,5 maatschepje per dag
Grote huisdieren 15-30 kg 2 maatschepjes per dag
Zeer grote huisdieren 30-60 kg 2,5 maatschepje per dag

1 maatschepje = 5 gram

Meer informatie
Voor wie Alle huisdieren
Leeftijd Alle rassen en leeftijden
Inhoud 500 gram
Graanvrij? Graanvrij
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Golddust Heal 5 – Darmen