Golddust Heal 2 – Gewicht

Golddust Heal 2 – Gewicht

Golddust Heal 1- Vacht & Huid

100% natuurlijk

Golddust Heal – Vacht & Huid bevat een overvloed aan natuurlijke aanwezige vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en vezels. Het is de rijkste bron aan omega-3 vetzuren en plantaardige lignanen. Met een toevoeging van het werkzame kruid Heermoes. Golddust Heal is een 100% natuurlijke lijn voedingssupplementen speciaal voor honden en katten. De Supplementen zijn allen ‘Energetisch Volmaakt’ wat betekent dat de ingrediënten zijn afgestemd op het energetische veld van jouw dier waardoor het product beter zijn werk kan doen.

€ 25,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
GH1

€ 25

250 gram

€ 37.5

500 gram

Selecteer hierboven een van de opties.

Omega-3 uit lijnzaad

Nummer 1 bestaat voor een groot gedeelte uit lijnzaad. Ons lijnzaad komt uit Canada waar het 22 zonuren per dag krijgt. Hierdoor bevat het een extreem hoog gehalte aan antioxidanten en lignanen (fyto-oestrogeen) wat de hormoonhuishouding optimaliseert. Bovendien is onze Golddust rijk aan Omega-3 vetzuren. Omega-3 vetzuren zijn van belang voor de algehele gezondheid, heeft een ontstekingsremmende werking, en bevordert de huid- en vachtconditie. Lees hier meer over de kracht van omega-3. Lees hier meer over de kracht van omega-3.

 • 100% natuurlijk
 • 99,9% pure lijnzaad
 • Verrijkt met Equisetum arvense (Heermoes extract)
 • Hoog in omega-3 vetzuren
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Geschikt voor hond en kat
 • Verkrijgbaar in 250g en 500g

Golddust Heal - 1. Huid en Vacht

Door de toevoeging van Heermoes, silicium en salie kun je 1. Huid & Vacht inzetten voor verschillende huid- en vachtproblemen.

 • Geeft weer glans aan de vacht
 • Voedt en beschermt de huid
 • Houdt de haren sterk
 • Goed voor de conditie van de vacht
 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Draagt bij aan normale haargroei
 • Is goed voor de nagels

Productsamenstelling

Samenstelling

Per 100g: Lijnzaad (Stabilized, Ground, non-GMO, Human-Grade 99,9% puur) (Omega-3 15g/100g, Omega-6 5g/100g) (95,13%), M.S.M. (2,19%), Silicium (kiezelzuur 1,30%), Heermoes extr. (0,88%), Salie (0,5%)

Analytische toevoegingsmiddelen

Per 100g: Koolhydraten 5g, Ruw eiwit 21g, Ruw vet 38g, Verzadigde vetzuren 4g, Meervoudig onverzadigd 27g, Enkelvoudig onverzadigd 8g, Vezels 24g, Ruwe as 3g

Gebruiksaanwijzing

Meng de voorgeschreven hoeveelheid Golddust Heal door de voeding van de hond of kat. Begin de eerste week met de halve dosering. Houdt u daarna aan de aanbevolen dosering. Indien nodig kunt u de dosering verdubbelen. Golddust Heal na opening koel en droog bewaren.

De Golddust Heal is volledig veilig te geven aan puppy’s, kittens, drachtige en lacterende teven en poezen. Dosering blijft op gewicht.

Heeft een hond of kat problemen die onder meerdere varianten vallen? Dan kan de Golddust eenvoudig gecombineerd worden. Het advies is om de hoeveelheid per variant te halveren.

De Golddust kan en mag langdurig gegeven worden. Een pauze inlassen is niet nodig. Maar kijk naar de behoefte van het dier. Als de pot leeg is (of na bijv. 4 weken), kijk naar het dier en beoordeel of doorgaan op dat moment nodig is. Sommige indicaties kunnen al binnen een dag verbetering geven, sommige hebben een langere periode nodig. Vaak staat dit gelijk aan het probleem: is het acuut of is het iets wat al langer aan het sluimeren is (soms zonder dat je het door hebt).

Hoeveelheid per dag

De aanbevolen optimale hoeveelheid per dag is:

Zeer kleine huisdieren <2 kg 0,5 maatschepje per dag
Kleine huisdieren 2-5 kg 1 maatschepje per dag
Middelgrote huisdieren 5-15 kg 1,5 maatschepje per dag
Grote huisdieren 15-30 kg 2 maatschepjes per dag
Zeer grote huisdieren 30-60 kg 2,5 maatschepje per dag

1 maatschepje = 5 gram

Meer informatie
Voor wie Alle huisdieren
Leeftijd Alle rassen en leeftijden
Inhoud 500 gram
Graanvrij? Graanvrij
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Golddust Heal 1- Vacht & Huid