Renske vers Konijn met Eend GRAANVRIJ - Tetra 12x375 gram

Renske vers Konijn met Eend GRAANVRIJ - Tetra 12x375 gram

Variatiebox Anker

Variatiebox Anker

Variatiebox Joël

  • Handige verpakking, om lekker te variëren
  • 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen
  • Graanvrij
€ 57,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RTHVBJOEL

Handige variatieverpakking

De Renske variatiebox Joël is een handige variatieverpakking met drie heerlijke varianten Renske Vers Bereid 375g! Met deze box kun je gemakkelijk variëren en combineren. De box bevat 5x kip (graanvrij), 5x lam (graanvrij) en 5x kalkoen (graanvrij).

  • 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen
  • Rijk aan natuurlijke antioxidanten
  • Natuurlijke bron van prebiotica door de toevoeging van Xylo-oligosacchariden
  • Gluten- en graanvrij
  • Volledig diervoeder
  • Ideaal om te combineren of af te wisselen met ons Super Premium Droogvoer.

De doos bevat 15 pakjes van 375g.

Verrijkt met duindoorn, gedroogde algen en yucca schidigera

Onze Vers Bereide Maaltijden voor de hond zijn verkrijgbaar in 10 heerlijke varianten, geschikt voor honden van alle rassen. Door de hoogwaardige ingrediënten zijn de maaltijden licht verteerbaar en goed voor moeilijke eters! 9 maaltijden zijn compleet, dit betekent dat er alles in zit wat jouw hond nodig heeft. Alleen de puppy variant met kip en lam is een aanvullende maaltijd. De vers bereide maaltijden zijn allen verrijkt met duindoorn, gedroogde algen en yucca schidigera. Duindoorn zit boordevol natuurlijke antioxidanten (vitaminen A, C en E), draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en vacht van de hond. Daarnaast bevat deze maaltijd een natuurlijke bron van prebiotica: Xylo-oligosacchariden, welke een gezonde spijsvertering en gezond immuunsysteem ondersteunt. De gedroogde algen zitten boordevol omega-3 en jodium. Als laatste kan de toevoeging van yucca schidigera de ontlastingsgeur verminderen.

Lees meer over de vers bereide maaltijden 375g

Variëren & combineren

Deze lijn Vers Bereide Maaltijden is gebaseerd op variatie en combinatie. Wij geloven dat variatie bijdraagt aan een gezond en sterk lichaam. Door gevarieerd te voeren ontstaan er minder snel intoleranties of allergieën bij je hond. Daarnaast houdt afwisseling het immuunsysteem wakker, zorgt het voor een goede darmflora en gaat het verveling tegen. Ook vinden we bij Renske dat honden niet dagelijks hetzelfde hoeven te eten, wij eten immers zelf ook het liefst elke dag wat anders.

Je mag in principe iedere dag van de week een andere smaak geven. Door het licht verteerbare karakter van de voeding zal dit geen problemen geven. Daarnaast mag je de maaltijden afwisselen of combineren met het Renske droogvoer, dit mag zelfs in één maaltijd. Zo kun je jouw hond vrijwel iedere dag van de week een ander menu aanbieden en zorg je voor een gezonde afwisseling aan bouwstoffen!

Samenstelling

Samenstelling vers bereide kip 375g

Kip 60%, pompoen 5% (flespompoen), erwten 1%, wortelen 1%, gedroogde algen (fucus vesiculosus) 0,06%, Xylo-oligosacchariden, duindoorn, yucca schidigera extract.

Analytische bestanddelen

Vocht 77,7%, ruw eiwit 10,2%, ruw vet 7,2%, ruwe as 2,5%, ruwe celstof 0,8%.

Samenstelling vers bereide kalkoen 375g

Kalkoen 55%, cranberries (8% gedroogd), pompoen 2% (flespompoen), appelsap, erwten 1%, wortelen 1%, gedroogde algen (fucus vesiculosus) 0,06%, zonnebloemolie, mineralen 0,02%, Xylo-oligosacchariden, duindoorn, yucca schidigera extract.

Analytische bestanddelen

Vocht 70,4%, ruw eiwit 9,2%, ruw vet 12,0%, ruwe as 3,2%, ruwe celstof 1,2%.

Samenstelling vers bereide lam 375g

Lam 70%, aardappel 4%, olijfolie 2,4%, erwten 1%, wortelen 1%, mineralen 0,5%, gedroogde algen (fucus vesiculosus) 0,3%, Xylo-oligosacchariden, duindoorn, yucca schidigera extract.

Analytische bestanddelen

Vocht 75,8%, ruw eiwit 12,1%, ruw vet 5,4%, ruwe as 1,8%, ruwe celstof 1,1%.

Meer informatie
Inhoud 15 x 375 gram
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Variatiebox Joël